Nu har vi det stora nöjet att kunna presentera ytterligare en tjänst från Dynamit. Från och med nu kan vi även erbjuda flygfotografering med multirotorfarkost eller drönare som de också kallas.

 

Maskinen är en DJI Phantom 3 Professional och i den sitter det en 4K kamera för film och för fotografering av högupplösta bilder från 0 till 120 meter ovan mark. Högre är inte tillåtet att flyga med UAS-farkoster. (UAS - Unmanned Aerial System). Det går givetvis bra att filma och fotografera inomhus också!

 

Alla erforderliga tillstånd och försäkringar som krävs för kommersiell flygfotografering innehas av Dynamisk IT i Halland AB. Vi har tillstånd från Transportstyrelsen för kommersiell flygverksamhet. Tillstånd UAS 1B-1530. Flygansvarsförsäkring hos Inter Hannover.

 

Har ni roliga idéer om er ny företagspresentation eller vill ni visa upp er verksamhet på ett annorlunda sätt till mycket lägre kostnad än vanlig fotografering från flygplan?

 

Kontakta oss.

Vi kan också flyga!

Dynamisk IT i Halland AB • Möllevägen 6 • 313 33 Oskarström • Telefon 035-213000 • info(at)dynamit.net • Vi innehar F-skattebevis

 

Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Bilder och filmer får inte kopieras, publiceras eller användas utan tillstånd från fotografen.